fbpx

Een veilige e-step uit onze zaak nabij Antwerpen

  • ✓ Demomodel aanvragen
  • ✓ Opvouwbare steps
  • ✓ Steps voor alle leeftijdscategorieën

Je vindt gegarandeerd een veilige e-step bij Elmati in Grobbendonk, dicht bij Antwerpen. Wij verkopen namelijk modellen die maximaal 25 kilometer per uur rijden. Daarnaast vind je in onze winkel nabij Antwerpen een elektrische step met extra grote wielen, waarmee je verzekerd bent van een veilige rit.

Wil je ook een elektrische step?

Bekijk ons aanbod


Een veilige e-step kiezen bij onze winkel in de buurt van Antwerpen

Een elektrische step gaat gemiddeld maximaal 25 kilometer per uur. Dat lijkt niet veel, maar je kunt bij een val of botsing toch akelig terechtkomen. In het assortiment van onze winkel in de omgeving van Antwerpen vind je een veilige elektrische step. Dit houdt bijvoorbeeld in dat de steps niet harder kunnen dan de wettelijk toegestane snelheid van 25 kilometer per uur. Daarnaast zijn de platforms van onze steps zeer breed, waardoor je steviger op de step staat.

Aangepaste modellen voor extra veiligheid

Als een reguliere e-step niets voor jou is, vind je bij onze speciaalzaak nabij Antwerpen diverse modellen met extra veilige elementen. Voor extra stabiliteit vind je bij ons in de buurt van Antwerpen ook een veilige e-step met grote wielen. Wil je geen step, maar wel de voordelen van een elektrisch aangedreven voertuig? Naast een elektrische step verkopen wij vlak bij Antwerpen de veilige Di Blasi elektrische driewielerscooter. Dit voertuig is voorzien van een comfortabel stoeltje met rugleuning. Wat jouw behoeften en wensen ook zijn, je vindt bij onze zaak in de buurt van Antwerpen de elektrische step of veilige e-scooter die bij jou past.

Plaats jouw bestelling online of kom langs

Bij Elmati in Grobbendonk, dicht bij Antwerpen, koop je een veilige e-step. Onze steps zijn van topkwaliteit en ze voldoen onder andere aan de wettelijke norm voor maximale snelheid. Bezoek onze winkel in de buurt van Antwerpen of bestel online jouw veilige elektrische step. Als je vragen hebt, stuur je een e-mail naar elmati@icloud.com of bel je naar +32/(0)475 34 62 50.

Neem contact op