fbpx

Di Blasi elektrische driewielerscooter

Wanneer je voor het merk Di Blasi kiest, zoals bijvoorbeeld de Di Blasi R30, dan krijg je een uitstekende en comfortabele elektrische driewielerscooter ter beschikking. Bij Elmati in Grobbendonk, vlak bij Antwerpen, weten we alles over deze elektrische driewieler die makkelijk opvouwbaar is. Om het geschikte model voor jou te vinden, luisteren we allereerst naar je wensen en voorkeuren. Op basis van die informatie gaan we gericht op zoek naar het type elektrische driewielerscooter van Di Blasi dat aansluit op je vereisten. We beschikken namelijk over diverse modellen, zoals de Di Blasi R30. Als je geen opvouwbare elektrische driewieler Di Blasi R30 zoekt, hebben we zeker ook nog een andere scooter of fiets, zoals de R20.

Kies voor Di Blasi wanneer je een elektrische driewielerscooter wenst

Ben je niet zeker genoeg voor een tweewielerstep of scooter en wil je wel graag de weg op met zo’n hip elektrisch vervoersmiddel? Dan is een Di Blasi elektrische driewielerscooter precies wat je nodig hebt. Doordat die scooter van Di Blasi niet twee, maar drie wielen bevat, is dit e-voertuig veiliger en stabieler. De elektrische driewieler is opvouwbaar, maar hij is ook nog eens bijzonder comfortabel. Zo draag je dit handige en compacte vervoersmiddel makkelijk op de bus of trein met je mee. Bij Di Blasi hebben ze niet simpelweg één model van een elektrische driewielerscooter gecreëerd. Zo kun je kiezen uit een van volgende modellen in ons aanbod:

  • Di Blasi R30 RPM: de elektrische driewieler die opvouwbaar is met één druk op de knop.
  • Di Blasi R32: de scooter is een driewieler die je manueel opvouwt en overal met je meeneemt.
  • Di Blasi R34: de elektrisch ondersteunde driewieler die manueel opvouwbaar is en je overal mee naartoe neemt.

Ontdek de Di Blasi R20, de ideale vouwfiets

Naast elektrische driewielerscooters van Di Blasi, zoals de R30, hebben we eveneens elektrische steps. Wij zijn dé specialist in elektrische steps nabij Limburg voor jouw ideale fiets of scooter, zoals de Di Blasi R20. De Di Blasi R20 is de oplossing voor pendelaars die een nieuwe scooter of fiets zoeken. De fiets is namelijk eenvoudig opvouwbaar. Naast de R20 van Di Blasi, hebben we ook andere merken die opvouwbaar en draagbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan het vooraanstaande merk Veeley, dat een ruim aanbod aan steps en scooters heeft.

Bestel een Di Blasi R30, R20 of een ander opvouwbaar type elektrische driewieler

Zou je graag een elektrische driewielerscooter zoals de Di Blasi R30, de opvouwbare R20 of een andere scooter bestellen? Neem contact op met onze medewerkers uit Grobbendonk, nabij Antwerpen, en zij kijken met jou in het assortiment wat het best bij je voorkeuren past. Van de Di Blasi R30 tot een ander opvouwbaar model; wij vinden de juiste elektrische driewielerscooter voor jou. Je bereikt hen via het telefoonnummer +32/(0)475 34 62 50 of het e-mailadres elmati@icloud.com.

R30 RPM

Prijs: 2599€ (incl 6% BTW)

More Info

R32 – R34

Prijs: 1719 € – 3029 €  (incl 21% BTW)