fbpx

Helvei step kopen

  • ✓ Demomodel aanvragen
  • ✓ Opvouwbare steps
  • ✓ Steps voor alle leeftijdscategorieën

Bij Elmati in Grobbendonk, dicht bij Antwerpen, kan je onder andere van het Zwitserse merk Helvei een step kopen. Dit is slechts een van de vele opties in ons ruime aanbod en wij helpen je graag bij de zoektocht naar een solide elektrisch vervoersmiddel. Bij onze zaak verkopen we nagenoeg elke step van Helvei in vier kleuren. Deze e-step is populair, omdat die erg gemakkelijk is om te bedienen. Verder staat veiligheid bij een e-step van dit topmerk altijd voorop!

Wil je ook een elektrische step?

Bekijk ons aanbod


Bij onze zaak kan je een Helvei step in diverse kleuren kopen

Zoek je een elektrische step? Bij onze zaak kan je gemakkelijk je gewenste elektrische step van Helvei kopen. Een step van Helvei is een opvouwbaar vervoersmiddel. Het is met name handig om het mee te nemen op de trein of bus. Wij hebben het model Eventone CSS01 van Helvei in vier prachtige kleuren voor je klaarliggen:

  • Rood
  • Geel
  • Groen (Kaki)
  • Zwart

Kwaliteiten van deze e-step

Als je een step van Helvei komt kopen bij onze speciaalzaak, geniet je van diverse voordelen. Het is bijvoorbeeld een e-step met grote wielen. Dit verhoogt de stabiliteit van het voertuig, waardoor het een relatief veilige e-step is. Daarnaast beschikt dit model over een zeer sterke accu met een uitgebreide actieradius. We hebben uiteraard ook andere uitstekende modellen in ons assortiment. Als je niet precies weet waar je naar op zoek bent, adviseren wij je graag. Deel je wensen met ons en wij vinden het elektrische voertuig dat het best bij je past.

Plaats direct je bestelling bij ons

Heb jij een specifiek doel waarvoor je de elektrische step wilt gebruiken? Onze enthousiaste medewerkers helpen je graag verder als je interesse hebt om een step van Helvei te kopen. Neem contact met ons op om een bestelling te plaatsen. Als je geïnteresseerd bent in een elektrische step van Helvei, bekijk dan gerust eens hun uitvoering Eventone.

Neem contact op