fbpx

E-step met grote wielen

  • ✓ Demomodel aanvragen
  • ✓ Opvouwbare steps
  • ✓ Steps voor alle leeftijdscategorieën

Een e-step die voorzien is van grote wielen verhoogt je stabiliteit. Daardoor heb je bij een elektrische step met grote wielen minder kans dat je omvalt dan bij een reguliere e-step. Bij Elmati in Grobbendonk, dicht bij Antwerpen, heb je de keuze uit verschillende merken en modellen. Wij helpen je graag het perfecte model te zoeken dat bij jouw behoeften en wensen past.

Wil je ook een elektrische step?

Bekijk ons aanbod


Vind een e-step die grote wielen heeft in ons aanbod

Een e-step is een handig vervoersmiddel om snel en eenvoudig rond te rijden. Het kan echter lastig zijn om in balans te blijven, met name als je verhogingen of ongelijke oppervlakten tegenkomt. In ons assortiment vind je een elektrische step met grote wielen. Die wielen zorgen ervoor dat je stabieler bent, waardoor je minder snel omvalt. Minder vallen betekent ook dat je step minder beschadigingen oploopt, waardoor je er langer mee kan rijden. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende merken die een elektrische step met grote wielen aanbieden. Bekijk bijvoorbeeld de steps van Helvei. De modellen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zoals rood, zwart, kaki-groen en geel. Je vindt bij ons dus zeker een elektrische step met grote wielen naar jouw smaak, die jouw ritten comfortabeler maakt. Wil je deskundig advies ontvangen? Wij helpen je graag om te bepalen of een e-step die grote wielen heeft voor jou geschikt is.

Bestel online of bezoek onze winkel

Een elektrische step met grote wielen is stabieler dan een reguliere e-step. Bij ons heb je de keuze uit vele merken en modellen. Als je niet precies weet wat je zoekt, helpen onze experts je graag. Neem contact met ons op om vragen te stellen of kom langs bij onze zaak in Grobbendonk, nabij Antwerpen. Bel naar +32/(0)475 34 62 50 of stuur een e-mail naar elmati@icloud.com.

Neem contact op