fbpx

Over ons

Luk Gielen
Zaakvoerder

Wat maakt Elmati bijzonder?

Als zaakvoerder ben ik al jaren lang gepassioneerd door IT en technologie. Na mijn studies werd ik initieel gebeten door de IT-microbe. Maar ook duurzaamheid en behoud van de groene planeet is gaande weg een grotere rol gaan spelen binnen het gedachtengoed van het bedrijf.

Tijdens mijn ingenieursstudie aan de Karel de Grote Hogeschool en enkele jaren specifiek opgedane ervaring binnen de IT-sector, startte ik mijn eigen zaak. Initieel lag de focus op IT-support en project management binnen deze sector. 
Sinds 2019, meer in het kader van het groene gedachtengoed, wagen we ook de stap in het verdelen van last-mile voortbewegingstoestellen (zoals bijvoorbeeld elektrische steps of scooters, …).

Voor beide domeinen staan service op maat en persoonlijke ondersteuning centraal. Er wordt geluisterd naar de behoeften van de klant, om dit dan met best aansluitend advies of passende productsuggestie te beantwoorden.
Wij denken met je mee en zoeken naar een best aansluitende oplossing op jouw maat aan een zo scherp mogelijke prijs. Ook na de aanschaf kan je met je vragen bij ons terecht.

Heb je interesse in een testritje op een elektrisch voortbewegingstoestel, maak dan gerust een afspraak. Er staan altijd enkele demo-toestellen ter beschikking. Als je wil kan je dan ook verschillende opties en prijzen overlopen om te vergelijken zonder enige verplichting. Je zal aangenaam verrast zijn door onze aanpak en de kwaliteit van onze producten.

Hopelijk tot snel
Luk