fbpx

Eventone CSS01

  • ✓ Demomodel aanvragen
  • ✓ Opvouwbare steps
  • ✓ Steps voor alle leeftijdscategorieën

Denk je aan een Eventone CSS01, dan denk je aan een topkeuze in de wereld van elektrische mobiliteit in een stad zoals Antwerpen. Bij Elmati bieden we jou een ongeëvenaarde combinatie van stijl, snelheid en duurzaamheid. Met een Eventone CSS01 kies je voor een rit die even soepel is als het ontwerp.

Wil je ook een elektrische step?

Bekijk ons aanbod


Verken de stad met een Eventone CSS01

De Eventone CSS01 staat synoniem voor vrijheid binnen de stadsgrenzen. Met een bereik van 40-50 km kun je je heel gemakkelijk verplaatsen in een stad zonder je zorgen te maken over het opladen. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Bij ons kun je een demomodel bestellen om zelf te ervaren hoe dit staaltje techniek je dagelijks leven kan veranderen. Een elektrische step kopen was nog nooit zo eenvoudig en zeker. Met een step van Eventone ben je verzekerd van een efficiënte, economische rit en een betrouwbaar vervoersmiddel dat jouw mobiliteit garandeert. Bovendien, met zijn intuïtieve bediening en comfortabele design, is de Eventone CSS01 jouw ideale partner voor zowel de korte boodschappen als de langere toertochten. Ontdek de stad op een geheel andere manier en laat je verrassen door de veelzijdigheid.

Bestel je step bij ons

Is het moment daar om een Eventone CSS01 te kopen? Neem het heft in eigen handen en bestel je step vandaag nog. Ook onze elektrische scooters tillen het niveau van jouw elektrische verplaatsingsmiddelen naar een hoger niveau. Koop een Eventone CSS01 en voel het verschil met elke kilometer die je rijdt.

Neem contact op