fbpx

Steps van Helvei kopen vlak bij Antwerpen

Bij Elmati in Grobbendonk, dicht bij Antwerpen, koop je onder andere steps van het Zwitserse merk Helvei, zoals de uitvoering Eventone CSS01. Dit is slechts een van de vele opties in ons ruime aanbod en wij helpen je graag bij de zoektocht naar een solide elektrisch vervoersmiddel. Bij onze zaak in de buurt van Antwerpen verkopen we de Eventone CSS01 van Helvei in vier kleuren. Deze e-step is populair, omdat die erg gemakkelijk is om te bedienen. Verder staat veiligheid bij een e-step van dit topmerk altijd voorop!

Bij onze zaak nabij Antwerpen vind je de Eventone CSS01 van Helvei in diverse kleuren

Zoek je een elektrische step vlak bij Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant? Bij onze zaak in de buurt van Antwerpen bestel je gemakkelijk je gewenste elektrische step van Helvei. De steps zijn een opvouwbaar vervoersmiddel. Dit is met name handig om het mee te nemen op de trein of bus. Wij hebben het model Eventone CSS01 van Helvei in vier prachtige kleuren voor je klaarliggen:

  • Rood
  • Geel
  • Groen (Kaki)
  • Zwart

Kwaliteiten van deze e-step

Als je de Eventone CSS01 aanschaft bij onze speciaalzaak in de omgeving in Antwerpen, profiteer je van diverse voordelen. Het is bijvoorbeeld een e-step met grote wielen. Dit verhoogt de stabiliteit van het voertuig, waardoor het een relatief veilige e-step is. Daarnaast beschikt dit model over een zeer sterke accu met een uitgebreide actieradius. We hebben uiteraard ook andere uitstekende modellen in ons assortiment. Als je niet precies weet waar je naar op zoek bent, adviseren wij je graag. Deel je wensen met ons en wij vinden het elektrische voertuig dat het best bij je past.

Plaats direct je bestelling bij ons

Heb jij een specifiek doel waarvoor je de elektrische step wilt gebruiken? Onze enthousiaste medewerkers uit Grobbendonk, nabij Antwerpen, helpen je graag verder als je interesse hebt in de Eventone CSS01. Neem contact met ons op om een bestelling te plaatsen. Bel naar +32/(0)475 34 62 50 of stuur een e-mail naar elmati@icloud.com. Als een e-step van Helvei toch niets voor jou is, bekijk dan gerust eens de andere merken die wij aanbieden.

Eventone CSS01

Prijs: 899€
Kleur: Rood, Geel, Groen of Zwart

More Info