fbpx

HELVEI

Een Helvei elektrische step is een van de vele opties in ons ruime aanbod. Van het Zwitserse merk bieden we de uitvoering Eventone CSS01 aan in 4 prachtige kleuren: Rood, geel, groen en zwart. Bij Elmati in Grobbendonk, vlakbij Antwerpen, helpen we je graag als je op zoek bent naar een solide elektrisch vervoersmiddel. Een e-step van Helvei is een populaire optie. Dat is logisch. Een e-step van Helvei is namelijk erg gemakkelijk te bedienen. Verder staat de veiligheid bij een e-step van Helvei altijd voorop!

Een Helvei elektrische step in verschillende kleuren

Woon je in Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant? Bij ons bestel je gemakkelijk je gewenste elektrische step van Helvei. De steps zijn een opvouwbaar vervoersmiddel en dus handig op de trein of bus. Wij hebben het model Eventone CSS01 van deze e-step in 4 prachtige kleuren voor u klaarliggen:

  • Rood
  • Geel
  • Groen (Kaki)
  • Zwart

Troef: Grote wielen en een sterke accu met een goede actieradius.

Plaats je bestelling

Heb jij een specifiek doel waarvoor je de elektrische step wilt gebruiken?

Onze enthousiaste medewerkers uit Grobbendonk, nabij Antwerpen, helpen je graag verder! Als je interesse hebt in een Helvei elektrische step, dan neem je het best contact met ons op om een bestelling te plaatsen. Bel naar +32/(0)475 34 62 50 of stuur een e-mail naar elmati@icloud.com. Als een e-step van Helvei toch niet helemaal iets voor jou is, bekijk dan de andere merken die wij aanbieden eens.

Eventone CSS01

Prijs: 899€
Kleur: Rood, Geel, Groen of Zwart

More Info