fbpx

Veeley

Het merk Veeley heeft de ideale elektrische step voor zowel de beginnende als de ervaren rijder. Bij Elmati in Grobbendonk, dichtbij Antwerpen, hebben we veel verschillende steps, scooters en driewielers in ons aanbod. We zorgen dat jij comfortabel en snel de weg op gaat. Kom zeker eens langs bij onze winkel. We helpen je graag aan de Veeley elektrische step die jij graag wilt hebben, zoals de populaire V5. Vertel ons wat je zoekt. Wij vinden jouw ideale elektrische step van Veeley.

De Veeley V5 is een elektrische step van topkwaliteit

Woon je in Antwerpen of Limburg? Bij ons vind je de elektrische step die je zoekt. Aan een elektrische step van Veeley, zoals de V5, zijn veel voordelen verbonden. Ze zijn namelijk uitgerust met kwalitatief hoge snufjes. Denk bijvoorbeeld aan het zadel van hoge kwaliteit, waarmee jij comfortabel de weg op kunt. Van het merk Veeley bieden we de volgende modellen aan:

  • Veeley V5 Wit
  • Veeley V5 Zilver
  • Veeley V5 Zwart

Bij alle modellen beschik je over een perfect afgeveerde en vrij compacte, opvouwbare step. De scooter is eveneens te registreren met een nummerplaat. Wil je graag eerst een testrit maken? Dat kan! Wij stellen in dat geval een reeks demomodellen ter beschikking. Dat geldt niet alleen voor Veeley, maar ook voor andere merken, zoals de steps van Skotero. Daarnaast hebben we ook nog scooters van het merk Di Blasi in de aanbieding.

Bestel bij ons enthousiaste team

Als je interesse hebt in een Veeley elektrische step uit ons assortiment, dan helpen onze medewerkers uit Grobbendonk, nabij Antwerpen, je graag verder. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +32/(0)475 34 62 50 of het e-mailadres elmati@icloud.com om je bestelling te plaatsen of je eventuele vragen te stellen. Je kan ook ons online contactformulier invullen. Hopelijk mogen we je binnenkort de baan op helpen met een elektrische step van topkwaliteit.

Veeley V5

Prijs: 1849€
3 Kleuren: Wit – Zilver – Zwart

More Info