fbpx

Stigo

Een Stigo elektrische scooter is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een effectief en compact vervoersmiddel. Bij Elmati in Grobbendonk, vlak bij Antwerpen, hebben wij vele jaren ervaring met elektrisch aangestuurde en draagbare steps, scooters en driewielers. Daarom helpen we je graag op een persoonlijke manier in je zoektocht naar een nieuw voertuig. Op basis van jouw wensen en voorkeuren identificeren we de ideale Stigo elektrische scooter.

Welke Stigo elektrische scooter verkies jij?

Een Stigo elektrische scooter is uitgerust met een zadel om het ultieme comfort te bieden voor zowel volwassenen als jongere bestuurders. Je hebt tevens de keuze uit verschillende modellen wanneer dit merk je aanspreekt. De volgende types zijn bij ons verkrijgbaar:

  • Stigo B1

Fijn afgeveerd & deels opvouwbaar

Geen nummerplaat nodig

  • Stigo S / Stigo S+

De snelst opvouwbare elektrische scooter ter wereld

Stigo S+ = Stigo S met dubbele batterijcapaciteit / actieradius

Let op: Deze scooter is te registreren met nummerplaat

Om eerst een testritje te maken, kun je beroep doen op de demomodellen die wij graag voor je klaarzetten. Wanneer de modellen van Stigo je niet aanspreken, kun je eveneens kijken naar andere merken in ons assortiment waaronder Di Blasi of Skotero.

Contacteer ons om een bestelling te plaatsen

Zou je graag een Stigo elektrische scooter of een van de andere vervoersmiddelen uit ons assortiment willen bestellen? Neem dan contact op met onze medewerkers uit Grobbendonk, nabij Antwerpen, die je graag verder helpen. Je bereikt ons via het telefoonnummer +32/(0)475 34 62 50 of via het e-mailadres elmati@icloud.com.

Stigo B1

Prijs: 999€

More Info

Stigo S / Stigo S+

Prijs: 1599 € – 1899 €

More Info