fbpx

Skotero

Een Skotero elektrische step is een van de vele opties in ons ruime aanbod. Van Skotero bieden we uitvoeringen als de Curve, de Extreme, de Force en de Freeze. Bij Elmati in Grobbendonk, vlakbij Antwerpen, helpen we je graag wanneer je op zoek bent naar een draagbaar elektrisch vervoersmiddel. Als je ons raadpleegt, dan luisteren we graag naar wat jij precies verwacht van vervoersmiddel. Op die manier kunnen we samen met jou gericht zoeken naar een oplossing op maat. Voor je het weet heb jij een uitstekende Skotero elektrische step ter beschikking.

Een Skotero elektrische step in verschillende vormen en maten

Of je nu woonachtig bent in Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant; bij ons kun je makkelijk de gewenste elektrische step van Skotero bestellen. Je beschikt te allen tijde over een makkelijk opvouwbaar vervoersmiddel dat je bijvoorbeeld handig meeneemt op de trein of bus. Wij hebben de volgende modellen klaarliggen:

  • Skotero Tetrod
  • Skotero Freeze (Optioneel XR = extra keuring voor het buitenland)
  • Skotero Curve
  • Skotero Bamox
  • Skotero Stepley
  • Skotero Force
  • Skotero Extreme: wit of zwart (Optioneel XR = extra keuring voor het buitenland)

Voor diverse doeleinden een elektrische step

De Skotero Freeze is de basisversie van de elektrische step uit de Skotero-collectie en heeft grote wielen en een sterke accu met een goede actieradius. De Skotero Curve staat bekend om zijn mooie design en is verkrijgbaar in het zwart en wit. Dan is de Skotero Force die is uitgerust met een goede 500 Watt motor en voorzien is van alle elektrische snufjes, zodat jij veilig op weg kunt. Het is de meest uitgebreide elektrische step van Skotero en voor veel mensen erg geliefd. De Skotero Extreme is, zoals de naam al zegt, een ware machine met veel kracht en comfort. Door de goede veringen aan zowel de voor- en achterkant en het goede stuur, stevige banden en een sterke accu kun je eenvoudig lange afstanden afleggen met deze step. Heb jij een specifiek doel waarvoor je de elektrische step wilt gebruiken? Kies aan de hand hiervan of je een Skotero Freeze, Curve, Extreme, Force of ander model wilt.

Plaats je bestelling

Indien je graag eerst een testrit wilt maken, kun je informeren naar de demomodellen die wij ter beschikking stellen. Vind je toch niet wat je zoekt bij dit merk? Ontdek dan de andere merken die wij aanbieden zoals Stigo en Veeley. Als je interesse hebt in een Skotero elektrische step, zoals de Freeze, Curve, Extreme of Force, dan neem je het best contact met ons op om een bestelling te plaatsen. Bel naar +32/(0)475 34 62 50 of stuur een e-mail naar elmati@icloud.com en onze enthousiaste medewerkers uit Grobbendonk, nabij Antwerpen, helpen je graag verder!

Tetrod

Prijs: 499€
Kleur: Antraciet

More Info

Freeze

Prijs: 599€ / 699€ (XR: extra keuring voor buitenland)
Kleur: Zwart

More Info

Curve

Prijs: 799€
Kleur: Wit of Zwart

More Info

Bamox

Prijs: 799€
Kleur: Antraciet

More Info

Stepley

Prijs: 899€
Kleur: Zwart

More Info

Force XR

Prijs: 1099€ (extra gekeurd voor buitenland)
Kleur: Zwart

More Info

Extreme XR

Prijs: 1699€ (extra gekeurd voor buitenland)
Kleur: Zwart

More Info