fbpx

Skotero

Een Skotero elektrische step is een van de vele opties in ons ruime aanbod. Van het Nederlandse merk Skotero bieden we uitvoeringen als de Curve, de Extreme, de Force en de Freeze. Bij Elmati in Grobbendonk, vlakbij Antwerpen, helpen we je graag als je op zoek bent naar een draagbaar elektrisch vervoersmiddel. Een e-step van Skotero is een populaire optie. Dat is logisch. Een e-step van Skotero is namelijk erg gemakkelijk te bedienen. Verder staat de veiligheid bij een e-step van Skotero altijd voorop, of het nu gaat om de Curve, de Extreme, de Force of de Freeze.

Een Skotero elektrische step in verschillende vormen en maten

Woon je in Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant? Bij ons bestel je gemakkelijk je gewenste elektrische step van Skotero. De steps zijn een opvouwbaar vervoersmiddel en dus handig op de trein of bus. Wij hebben de volgende modellen van e-step klaarliggen:

  • Skotero Tetrod (met een handig led-display)
  • Skotero Freeze (Optioneel XR = extra keuring voor het buitenland)
  • Skotero Curve
  • Skotero Bamox
  • Skotero Stepley
  • Skotero Force
  • Skotero Extreme: wit of zwart (Optioneel XR = extra keuring voor het buitenland)

Skotero Freeze: de stoere basis e-step

De Skotero Freeze is de basisversie van de elektrische step uit de Skotero-collectie en heeft grote wielen en een sterke accu met een goede actieradius.

De Skotero Curve

De Skotero Curve staat bekend om zijn mooie design en is verkrijgbaar in het zwart en wit. Dankzij zijn ongeëvenaard uithoudingsvermogen is het een zeer interessante optie.

De Skotero Force

De Skotero Force die is uitgerust met een goede motor van 500 Watt en voorzien van alle elektrische snufjes, zodat jij veilig op weg kunt. Het is de meest uitgebreide elektrische step van Skotero en daarom de populairste e-step.

De Skotero Extreme

De Skotero Extreme is, zoals de naam al zegt, een ware machine met veel kracht en comfort. Door de sterke veringen aan zowel de voor- en achterkant en het goede stuur, stevige banden en een sterke accu leg je eenvoudig lange afstanden af.

Plaats je bestelling

Heb jij een specifiek doel waarvoor je de elektrische step wilt gebruiken? Kies aan de hand hiervan of je een Skotero Freeze, Curve, Extreme, Force of ander model wilt. Onze enthousiaste medewerkers uit Grobbendonk, nabij Antwerpen, helpen je graag verder! Als je interesse hebt in een Skotero elektrische step, zoals de Freeze, Curve, Extreme of Force, dan neem je het best contact met ons op om een bestelling te plaatsen. Bel naar +32/(0)475 34 62 50 of stuur een e-mail naar elmati@icloud.com. Als een e-step van Skotero toch niet helemaal iets voor jou is, bekijk dan de andere merken die wij aanbieden eens, zoals Veeley.

Tetrod

Prijs: 499€
Kleur: Antraciet

More Info

Freeze

Prijs: 599€ / 699€ (XR: extra keuring voor buitenland)
Kleur: Zwart

More Info

Curve

Prijs: 799€
Kleur: Wit of Zwart

More Info

Bamox

Prijs: 799€
Kleur: Antraciet

More Info

Stepley

Prijs: 899€
Kleur: Zwart

More Info

Force XR

Prijs: 1099€ (extra gekeurd voor buitenland)
Kleur: Zwart

More Info

Extreme XR

Prijs: 1699€ (extra gekeurd voor buitenland)
Kleur: Zwart

More Info